Kryddor från hela världen
Denna rikt illustrerade bok ger en bred kunskap om ekologiska kryddor, deras odling, lagring, och hur man använder dem i matlagningen. Sorterade efter deras olika smaktoner, från mild och harmonisk till kryddig. Kryddorna presenteras var för sig med en kort beskrivning, följt av mer än 100 aptitretande recept för alla smaker och tillfällen.
Lagerstatus: I lager
149 kr
88 kr
Kryddor från hela världen
Denna rikt illustrerade bok ger en bred kunskap om ekologiska kryddor, deras odling, lagring, och hur man använder dem i matlagningen. Sorterade efter deras olika smaktoner, från mild och harmonisk till kryddig. Kryddorna presenteras var för sig med en kort beskrivning, följt av mer än 100 aptitretande recept för alla smaker och tillfällen.
Specifikationer
Språk
|
Svenska
|
Mediatyp
|
Inbunden
|
Sidantal
|
144
|
Utgiven
|
2016-06-09
|
Förlag
|
Stevali
|
Formgivare
|
Simone Speth
|
Författare
|
Hellmut Wagner
|
Författare
|
Sarah Golbaz
|
Mått
|
196 x 252 x 18 mm
|
Artikelkod
|
9783848010332
|
Originaltitel
|
Kochen mit ökologischen Naturgewürzen. Ein Feuerwerk der Aro
|
Vikt
|
715 g
|