”Mitt mål är att äta mat som är så god att jag börjar gråta av glädje.” Så lyder vegoprofilen Mattias Kristianssons matfilosofi. I den här maffiga boken har han samlat precis det – den allra godaste maten han någonsin ätit. Alla de bästa favoriterna, från frestande förrätter till imponerande huvudrätter, sallader, grytor och desserter. Den där oförglömliga pizzan från restaurangen i Los Angeles
Lagerstatus: I lager
249 kr
199 kr
”Mitt mål är att äta mat som är så god att jag börjar gråta av glädje.” Så lyder vegoprofilen Mattias Kristianssons matfilosofi. I den här maffiga boken har han samlat precis det – den allra godaste maten han någonsin ätit. Alla de bästa favoriterna, från frestande förrätter till imponerande huvudrätter, sallader, grytor och desserter. Den där oförglömliga pizzan från restaurangen i Los Angeles, moussakan på kvarterskrogen i Grekland, fransk löksoppa och barndomens bästa comfort food. Allt finns med!
Här finns oemotståndlig pizza med mandelkräm och zucchini, superburgare med syrad rödkål, persisk valnötsgryta, frasiga vegobollar med nötter, de härligaste grytorna, gratängerna och mackorna. Dessutom såser, dipp, röror och smårätter som indiska samosas och världens godaste piroger. Och som kronan på verket: söta efterrätter som äppelmunkar, veganska chocolate chip cookies och glass med jordnötsfudgesås …
Det här är maten som verkligen sätter guldkant på livet!
Specifikationer
Språk
|
Svenska
|
Utgiven
|
2021-03-08
|
Artikelkod
|
9789155269234
|
Fotograf
|
Eva Hildén
|
Författare
|
Mattias Kristiansson
|
Formgivare
|
Moa Edlund
|
Sidantal
|
122
|
Vikt
|
619 g
|
Mediatyp
|
Inbunden
|
Mått
|
200 x 266 x 14 mm
|
Förlag
|
Bokförlaget Semic AB
|