Att kombinera vin med vegetarisk mat är en konst som som få behärskar.
Men i den här boken guidas du av författaren, kocken och vinkännaren Peter Streijffert som generöst delar med sig av tankar och erfarenheter kring vin, mat och grönsaksodling – och ger dig massor av spännande vegetariska recept på allt från alger till grillade desserter.
Till alla recepten finns vintips.
Lagerstatus: I lager
Att kombinera vin med vegetarisk mat är en konst som som få behärskar. Väldigt lite finns skrivet om samspelet mellan gröna rätter och ädla drycker.
Men i den här boken guidas du av författaren, kocken och vinkännaren Peter Streijffert som generöst delar med sig av tankar och erfarenheter kring vin, mat och grönsaksodling – och ger dig massor av spännande vegetariska recept på allt från alger till grillade desserter.Till alla recepten finns vintips. Peter lär dig hur till exempel rosévin, rosébubbel, grüner veltliner och beaujolais blir fina parhästar när du lagar vegetariskt. Och att även de mer kraftfulla rödvinerna kan hitta vego-kompisar.
Specifikationer
Vikt
|
495 g
|
Mediatyp
|
Danskt band
|
Artikelkod
|
87742
|
Mått
|
165 x 210 x 20 mm
|
Språk
|
Svenska
|
Utgiven
|
2017-09-25
|
Sidantal
|
175
|
Fotograf
|
Lasse Hallström
|
Formgivare
|
Eva Karlsson
|
Författare
|
Peter Streijffert
|
Förlag
|
Blue Publishing
|