Det här är boken för dig som är nyfiken på vegansk matlagning, men kanske inte riktigt vet var du ska börja. Gustav Johansson, som driver Sveriges största veganska blogg ”Jävligt gott”, berättar här om tekniker och råvaror och visar hur du kan använda dem på olika sätt. Recepten är enkla – de innehåller sällan fler än sju ingredienser och är klara på omkring 30 minuter – och precis som i Gustav
Lagerstatus: I lager
Det här är boken för dig som är nyfiken på vegansk matlagning, men kanske inte riktigt vet var du ska börja. Gustav Johansson, som driver Sveriges största veganska blogg ”Jävligt gott”, berättar här om tekniker och råvaror och visar hur du kan använda dem på olika sätt. Recepten är enkla – de innehåller sällan fler än sju ingredienser och är klara på omkring 30 minuter – och precis som i Gustavs tidigare böcker är de förstås också jävligt goda. Oavsett om du är ny i köket, redan lagar veganskt men vill hitta nya genvägar eller har velat prova men tyckt att det verkar krångligt så finns det något för dig i ”Vegansk hemkunskap”.
Specifikationer
Sidantal
|
221
|
Språk
|
Svenska
|
Mediatyp
|
Inbunden
|
Förlag
|
Bonnier Fakta (BONF)
|
Formgivare
|
Pär Wickholm
|
Författare
|
Gustav Johansson
|
Fotograf
|
Stefan Wettainen
|
Utgiven
|
2022-03-10
|
Mått
|
205 x 268 x 25 mm
|
Vikt
|
1025 g
|
Artikelkod
|
9789178873623
|