Vegansk mat är lättlagad, god och tillåtande, precis som all mat ska vara! När Siri Barje lagar mat blir det rejäla smaker och väl avvägda ingredienser.Med tio basvaror i köket (som olja, salt och annat du säkert redan har hemma) räcker det med bara fem ingredienser för att laga god vegansk mat – till exempel scrambled tofu, portobelloburgare och linsgryta eller veganska versioner av kla
Lagerstatus: I lager
279 kr
199 kr
Vegansk mat är lättlagad, god och tillåtande, precis som all mat ska vara! När Siri Barje lagar mat blir det rejäla smaker och väl avvägda ingredienser.
Med tio basvaror i köket (som olja, salt och annat du säkert redan har hemma) räcker det med bara fem ingredienser för att laga god vegansk mat – till exempel scrambled tofu, portobelloburgare och linsgryta eller veganska versioner av klassiker som bouillabaisse och chokladmousse. Här finns recept till frukost, smårätter, huvudrätter och efterrätter. Välkommen till det veganska köket!
Specifikationer
Mått
|
175 x 247 x 19 mm
|
Mediatyp
|
Inbunden
|
Formgivare
|
Li Söderberg
|
Artikelkod
|
9789178870202
|
Formgivare
|
Katherine Kimbell
|
Förlag
|
Bonnier Fakta (BONF)
|
Utgiven
|
2020-04-21
|
Språk
|
Svenska
|
Sidantal
|
155
|
Fotograf
|
Lennart Weibull
|
Vikt
|
612 g
|
Författare
|
Siri Barje
|