Beställ inom
Vi skickar måndag

Varför krångla till det? vegetarisk matlagning med hälsan i fokus

Att laga vegetariskt/vegankost behöver inte alls vara svårt. De allra flesta ingredienserna som finns i recepten i "Varför krånglar till det?" känner du redan till och handlar i din vanliga mataffär. Alla rätter tillagas på mindre än en timme. Utöver enkla vegetariska recept så får du veta mer hur maten påverkar din hälsa utifrån en kinesisk medicinskt perspektiv.
Lagerstatus: I lager
179 kr
Farfar/mormor bjuder hem sin familj på söndagsmiddag. Ett av barnbarnen meddelar att han numera är vegan. Vad äter en vegan? Vegan är väl det samma som vegetarian...eller?

Du har ätit husmanskost i hela ditt liv, men vill börja äta vegetariskt. Är det svårt att laga vegetariskt mat? Måste man gå och handla i specialaffärer?

Du är redan vegetarian men köper mycket halvfabrikat då du tycker det är svårt att laga vegetarisk mat från grunden. Du kanske till och med vill gå över till endast vegankost? Vad behöver du då tänka på så att du får i dig alla näringsämnen som kroppen behöver?

Du är utbildat i kinesisk medicin och ger ofta kostråd till dina klienter. De frågar efter färdiga recept med de råvaror du råder de att äta. Här har du boken du kan hänvisa till!

De miljömässiga och etiska valen är redan viktiga i din livsstil. Låt recepten i boken inspirerar dig till nya växtbaserade rätter.

Att laga vegetariskt/vegankost behöver inte alls vara svårt. de allra flesta ingredienserna som finns i recepten i "Varför krångla till det?" känner du redan till och handlar i din vanliga mataffär. Alla rätter tillagas på mindre en timme.
Specifikationer
Artikelkod 88398
Författare Eva-Marie Janelo
Sidantal 108
Mediatyp Häftad
Mått 150 x 210 x 8 mm
Utgiven 2016-09-02
Vikt 272 g
Förlag Neosoma
Språk Svenska