The Baking Revolution är full med gudomliga veganska och glutenfria desserter och sötsaker. Allt från raw biscotti och matcha cheesecake till mangopannacotta och kokoskola. Så goda att du varken kommer att sakna vete, mjölk eller socker. Fler än sjuttio recept för bakentusiaster, både nybörjare och proffs, som letar efter nya smaker och mer näringsrika alternativ till det traditionella baket.
Lagerstatus: I lager
The Baking Revolution är full med gudomliga veganska och glutenfria desserter och sötsaker. Allt från raw biscotti och matcha cheesecake till mangopannacotta och kokoskola. Så goda att du varken kommer att sakna vete, mjölk eller socker. Fler än sjuttio recept för bakentusiaster, både nybörjare och proffs, som letar efter nya smaker och mer näringsrika alternativ till det traditionella baket. Färgglada, smakrika och naturligt söta godsaker - helt enkelt oemotståndliga!
Specifikationer
Mediatyp
|
Danskt band
|
Författare
|
Renée Voltaire
|
Språk
|
Svenska
|
Utgiven
|
2015-09-15
|
Fotograf
|
Beatrice Lundborg
|
Fotograf
|
Linn Beyerböck
|
Artikelkod
|
9789163785757
|
Sidantal
|
121
|
Formgivare
|
Linn Beyerböck
|
Mått
|
180 x 220 x 13 mm
|
Förlag
|
Renée Voltaire
|
Fotograf
|
Ellen Asp
|
Vikt
|
424 g
|
Formgivare
|
Ellen Asp
|