Delar av det som tas upp i boken:- Vad är superfood?- Presentation av 28 superfoods, innehåll, nytta och användningsområden. - Var finns antioxidanter?- Recept för 2 personer med näringsvärden.- Recept är till frukost, förrätter, huvudrätter, desserter och bakverk.
Lagerstatus: I lager
Vet du om att du faktiskt använder superfood varje dag när du lagar mat? Avokado, spenat, blåbär och citroner tillhör de vanligaste superlivsmedlen - alla är superfood. Och visste du att kakao, dadlar och kikärter också tillhör samma kategori?
Förutom att superfood smakar gott ger de också en mängd hälsofördelar - antioxidanter, mineraler, vitaminer och mycket mer, och bidrar därtill med att rena och läka både kropp och själ. Vart och ett av de 28 superlivsmedel som presenteras i boken beskrivs i detalj och åtföljs av lätta och läckra recept.
Delar av det som tas upp i boken:
- Vad är superfood?
- Presentation av 28 superfoods, innehåll, nytta och användningsområden.
- Var finns antioxidanter?
- Recept för 2 personer med näringsvärden.
- Recept är till frukost, förrätter, huvudrätter, desserter och bakverk.
Specifikationer
Översättare
|
Tove Janson Borglund
|
Utgiven
|
2016-11-01
|
Originaltitel
|
Clean Eating. Kochen mit Superfoods
|
Sidantal
|
143
|
Formgivare
|
Ulrich Bogun
|
Mediatyp
|
Inbunden
|
Författare
|
Hannah Frey
|
Vikt
|
730 g
|
Artikelkod
|
9783848010264
|
Mått
|
196 x 251 x 19 mm
|
Språk
|
Svenska
|
Förlag
|
Stevali
|