Här presenteras en mängd recept som alla är baserade på rena råvaror utan mjölmixer.
Bovete, majsmjöl och nyponskalsmjöl är bara några av många alternativ till våra traditionella sädesslag vete, råg och korn. Därmed öppnar sig oanade möjligheter både för glutenintoleranta som har tröttnat på trist och smuligt köpebröd och för nyfikna hemmabagare som vill prova någonting nytt.
Lagerstatus: I lager
Baka glutenfritt bröd som är både saftigt, smakrikt och hållbart! Här presenteras en mängd recept som alla är baserade på rena råvaror utan mjölmixer. Bovete, majsmjöl och nyponskalsmjöl är bara några av många alternativ till våra traditionella sädesslag vete, råg och korn. Därmed öppnar sig oanade möjligheter både för glutenintoleranta som har tröttnat på trist och smuligt köpebröd och för nyfikna hemmabagare som vill prova någonting nytt. Bröden bakas med kall degvätska, små mängder jäst och långa viltider för extra god smak, precis som i hantverksbageriet!
Specifikationer
Utgiven
|
2014-12-10
|
Mått
|
200 x 256 x 16 mm
|
Språk
|
Svenska
|
Mediatyp
|
Inbunden
|
Artikelkod
|
84603
|
Sidantal
|
143
|
Författare
|
Jessica Frej
|
Författare
|
Maria Blohm
|
Formgivare
|
Mikael Engblom
|
Fotograf
|
Filippa Tredal
|
Redaktör
|
Heidi-Maria Wallinder
|
Fotograf
|
Martin Arthur Jensen
|
Redaktör
|
Carin Brosten
|
Förlag
|
Ica Bokförlag
|
Vikt
|
692 g
|