David Frenkiel och Luise Vindahl står för nydanande och spännande vegetarisk mat. Deras blogg www.greenkitchenstories.com har många läsare och inspirerar människor över hela världen att laga god och nyttig vegetarisk mat med endast naturliga ingredienser. Nu kommer uppföljaren till deras otroligt populära kokbok Green Kitchen Stories.
Green Kitchen Travels innehåller runt hundra recept som är inspirerade av familjens resor. Nästan alla recept är glutenfria och många är veganrecept eller har förslag på hur man vegananpassar dem.
Börja dagen med en mexikansk frukostsallad och linsdumplings eller en läcker chokladcroissant bakad med rågmjöl. Festa på champinjoner på moriskt vis, eller en nötig och fräsch Pad Thai utan nudlar. Avsluta med en mjölfri chokladkaka med vilda bär. Alla recept följer David och Luises filosofi kring mat: hälsosamt och naturligt med djärva smaker.
Dottern Elsa vara bara sju månader när familjen gav sig av på en jordenruntresa. Deras erfarenhet av att resa med barn presenteras i ett eget kapitel. Davids fantastiska mat- och resefotografi gör boken till en inspirerande vegetarisk, vegansk och glutenfri kokbok med moderna recept.
Specifikationer
Fotograf
|
David Frenkiel
|
Författare
|
David Frenkiel
|
Originaltitel
|
Green Kitchen Travels
|
Sidantal
|
255
|
Vikt
|
1247 g
|
Mått
|
211 x 260 x 33 mm
|
Mediatyp
|
Inbunden
|
Språk
|
Svenska
|
Översättare
|
Sandra Medin
|
Utgiven
|
2015-03-13
|
Författare
|
Luise Vindahl
|
Förlag
|
Norstedts Förlag
|
Artikelkod
|
86002
|