Baka med bönor nästa gång du ska bjuda på hembakat – ett enkelt och smart sätt att få in mer av de nyttiga baljväxterna i din kost. Bönor, ärter och linser är näringsmässigt en fullträff som både sänker blodsockret och ger bättre GI-värde. Lite bönor i degen ger också saftighet och struktur och det går att minska och i vissa fall helt utesluta gluten i brödet.
Lina Wallentinson har skrivit en härlig bok om hur du bakar alltifrån knapriga knäckebröd och matbröd till paj, pizza, salta kex, söta mjuka kakor och småkakor. Hon berättar vad du ska tänka på och ger recept på godsaker som du aldrig skulle gissa att det var bönor i.
Specifikationer
Författare
|
Lina Wallentinson
|
Vikt
|
516 g
|
Sidantal
|
123
|
Fotograf
|
Lennart Weibull
|
Formgivare
|
Li Söderberg
|
Mediatyp
|
Inbunden
|
Artikelkod
|
88588
|
Språk
|
Svenska
|
Förlag
|
Bonnier Fakta (BONF)
|
Utgiven
|
2018-09-17
|
Mått
|
176 x 247 x 17 mm
|